Tuesday, May 31, 2011

Cium peluk dari Irbid (^^,)


bismillahirrahmanirrahim...:)


lama dah rasenyer menyepi dr alam maya..(haha.sepi la sgt)

haha.suspen x tajuk tu??? (mode perasan) haha.

erm..actually boleh x kali ni nak dedicate post ni utk org2 yg aku syg???


ok,terima kasih...

ermm.. firstly..khas utk kak huda.. :)

akk...thanx a lot for everything..
utk selama jd 'mak' saya... suka2..
ermm...rai ade cakap...akk ingat saye x suka akk...

huu..akk, mana ada....mana ada..
honestly, maaf la kalau saya ni jenis cakap lepas ke..
tp saya tak simpan 'jarum yg patah' dlm hati...
saya harap akk pon x simpan jarum yg patah dlm hati jugak tau!!

x elok utk kesihatan...!! (hehe)

akk..kalau saye ade buat pape salah..sorry sgt2 tau.. kalau ade x buat ape2 yg akk penah suruh ke..sorry sgt2..

akk doakan saya n kawan2 sume. doakan kitorg qawi n thabat atas jln ni..insyaAllah...
doakan gak kitorg lepas thn 3 ni..nk msuk clinical year. dengar akk citer yg korg ade tgok opthal punyer operation la, lawat2 rumah org tua, forensik etc etc..

x sabar nk msuk clinical year...

akk..bile nk datang umah saya?? (yela..lama dh x dtg umah saye kn?? smpai la ni dh pindah rabaah pun..huu...ahlan2...jemput dtg..even saye pun x tgok lg umah tu..hee)

xpe2..ahlan2..

akk. all da best xm. bitaufik wannajah.. buat elok2 tau.belajar rajen2...(tp jgn harsh sgt.saye gerun tengok org yg belajar gile smpai tdo mlm kejap je..2-3 jam?? .huu...)

jaga kesihatan tau!

ok..love u sis...muaxx muaxx muaxx..

(maaf la thn ni x dpt nk pg anfaal nyanyi2 sanah helwah utk akk mcm thn lps..hanya mampu bagi cium peluk dr irbid je..huuu) doakan saye tau!
and kem salam kat mereka2 di anfaal. especially rai.suro die jgn rindu saya tau..hehe!


ok...2ndly, utk kak fathy... :)

ermm.akk sanah helwah..may Allah bless u, here n hereafter...
huu..akk..tahu x, actually saye x tahu pun akk ni 'kembar' kak huda..
thn lps..kebetulan je dtg anfaal mase solat hajat flotilla n smbutan besdey tu...
baru saye tahu.."laa..arini besdey k fathy jugak ke..alamak, malunyer,nape baru tahu"

huu...nmpak nye byk lg nk kene taaruf akk ni..heee~

btw, mse akk besdey akk thn lps tu..yg akk citer pasal kisah 3 org yg terperangkap dlm gua tu..
saye penah je dnga b4 ni. tp x msuk otak kot..mase dnga balik tu..
baru terfikir dn sgt2 tersentap !!

"erm..kalau la aku salah sorg dr mereka yg terperangkap dlm gua tu..dgn amalan yg mane satu nk declare dgn Allah???" .termuhasabah la utk selama 20 thn hidup ni...ape je dh buat??

ok akk..selamat maju jaya.all da best final n forensik..
doakan saye n kwn2 tau..dpt lepas 3rd year.nk masuk clinical..
eksited dengar citer2 dr akk2...x sabar! huu

(jugak nk masuk team medical dragon..hee)

ok..semoga bahagia bersama tersayang....

bile akk dh kawen..huu kurang dh sorg penghuni gombak...
huu..xpe2, saye kawan ngan mar s la skang..hehe :)

ok, kem slm sume penghuni kauthar...(^^,)
cium peluk dr saya ...


and 3rd one..utk 'roommate aku skang'..


rahmah, thanx sudi terima aku jd roommate ko utk beberapa hari ni...
even tbe2 je aku muncul mase korg tgh buzy2 xm ni kn??
huu...sori kalau menganggu...asiff jiddan!!

rahmah, tak sangka byk kita boleh sembang2 kan skang??
dan alhamdulillah kita dpt sembang dlm 'bahasa' yg sama.
alhamdulillah Allah pilih kita utk rasa jln yg sama dgn para sahabat dulu...
semoga thabat insyaAllah...

huu..bile aku fikir2 balek...x penah sangka akn lepak2 sembang2 'smbil belajar' dgn kau..
ye la...kt sekolah dulu..
hehe...aku kn budak2 yg nakal2..pg sekolah pun lambat2. dan kau la pengawas yg akn halau2 kitorg yg tgh siap lambat2 ni kn??? haha...

plus sblm pmr dulu..kita semua pun assobiah gile dgn kelas masing2..AB, umar, othman n ali...
masing2 x kenal sgt org2 kelas lain..
dan tibe2 kite sekelas mase 4 n 5 ali..
kenal la akhirnya semua org..
tp tiap2 kali tengok kau study kat bilik prep.aku sgt2 kagum dgn kau..tabik la dgn gaya stady kau..and keep it up gurl!

ok.slamat bersilat dgn CNS esok..rabbuna yusahhil..insyaAllah

dan selamat enjoy cuti anda!! ambil byk2 tau dr mereka2 yg di UK..(arghh..jelesnyer dgn ko..nk pegi UK gak..xpe2, insyaAllah satu hari nanti.doakan aku! )

(^^,)

ok.ni gambar latest. utk tatapan mereka2 tersayang..
saya dah jatuh chenta dgn sini...(tp still rindu kan mesir dan isi2 nya)


p/s: org2 mesir..jgn rindu saya tau! hehe (mode perasan.hee~) ok, cium peluk dr sini!! (^.^)
belajar rajen2 sumer :)
(tqa, kak nad, k tqa..jaga umah baik2 tau.x lama lg aku balek.hee~) tq

p/s 2: mami ayah, doakan angah tau!! semoga dpt umrah yg makbul insyaAllah. doakan angah dpt jd tetamu Allah satu hari nanti. insyaAllah ameen :)

p/s 3: acah...i miss u....realy2..


12.49 pm
bumi irbid,
bait nusaibah...

3 comments:

  1. tak puas hati sebab musyi pegi jordan tak ajak akak!!!!
    anyhow, thank you sayang <3

    ReplyDelete
  2. musyi dear, jazakillah khayr :)
    awak jangan risau sgt, kak ok je.tak simpan pape pun dalam hati hehe. tp mmg akk slalu risau slame ni akk menzalimi korg, tak jd murabbiyah yg baik dan best.huhu my bad. kak pun byk blajar dr korg :))

    doakan akk selalu taw..dalam qiyam..lpas solat. doa utk sama2 dpt kebaikan dunia akhirat.
    kemsalam family, slmt bergembira kat jordan tu,tp jangan lupe study ok^^

    enshaAllah nak g rumah korg lpas exam..heee

    ReplyDelete
  3. k fathy: hehe..alaa..sorry2..kalau ajak pun, akk kn nk xm..hee~ (ni pun mujur study leave al-azhar lama sket..huu)

    k huda: insyaAllah.. selalu je doakan akk semua~
    yee..ahlan2..dtg la umah baru :)

    ReplyDelete