Wednesday, June 29, 2011

Angin RINDU~

salam alaik~


mcm x best lak kalo x ckp thanx kat Allah kan?? dgn semua yg Dia dah bg??

alhamdulillah..alhamdulillah..n alhamdulillah...

byk sgt yg Dia dah tolong aku...especially masa2 xm ni..
(tp selama ni mmg Allah tolong byk pun semua benda...)

entah la...byk sgt benda nak tulis actually..tapi masa x izinkan...and plus buku2 patho tu, byk sgt nak kene baca.dah jerit2 mintak ak menghadap (T.T)

ouh sori yer.sat lagi yer buku.. >.<
( kalau buku tu betul2 menjerit.ouh mati la aku..uhuk2)

just nk tulis satu post rindu...

entah la..RINDU semakin memuncak lately....(utk mereka2 di malaysia...)

well...cintaku tertinggal di Malaysia...(eceh..Eh)

siap terbawa lg dlm tidur..even tidur petang yang...just take a nap je~


untuk si dia yang saya rindui..tadi godek2 blog anti..tak sangka kat tepi tu ade tulis...

Friendship never end~
me with angah...
since 17 years, 5 months and 4 weeks...

uhuk2..terbatuk2 kejap.mata macam tiba2 berair (alasan common..habuk barangkali) hehe

AIN...miss u..tak sangka kite dah kwn lama eyh...
(and actually x pasan pun bile kite start kawan.yg tahu mase kecik2 dulu laaa)
and ni la kawan ak yg first...:)
erm...kalo ikut 17 thn tu, dah bleh amek spm dah..huu..
and plus she is the only one that call me Angah..selain my family members...

ouh..teringat masa kecik2..time tu duduk rumah dekat Kg Changkat, gombak..
(sblm pindah umah skang ni)
selalu sgt bile balek dari sekolah je..
terus lari-lari nak pergi main kat umah ain...cepat2 je pergi sana sebelum maghrib..

and kalo weekend tu..haa..sah2 la muka aku dah terpacak kat sana...
tambahan pula, kami berjiran..and hanya terpisah dgn beberapa deretan rumah sahaja...

sampai kan mami aku cakap..
"dah2 la tu..kacau je rumah org tu..kot2 la ummi abah dia nak rehat"

tapi ak siap bole jawab dlm hati lg.."alaa...org main dlm bilik die..mana kacau parents die.."

haha..nakal nye ak dulu~

ouh miss da moment..and guess what??
2 hari lepas..aku mimpikan ain dan kg changkat..
mcm memory lepas semua berputar balek...aishh..T.T


and tadi pulak...godak2 blog along...
baca post ni....

tak sangka bole menitik lagi air mata ni.
hurrmm...rindu n terharu barangkali~

rindunye...rindunyer...

tak tau nak ungkap mcm mana...

pergilah kamu dgn angin lalu...sampaikan rindu ini pada mereka~


insyaAllah..kalau kita tak bersua pada wajah..tapi kita ketemu dalam doa...

Ya Allah, semoga aku dpt reunion kembali dgn mereka..org2 yg aku sayang ni...dlm syurga mu kelak..ameen....(^.^)

p/s: ramai lg yg aku rindu. geng2 smakl..kwn2 H20..adek2 cayang~
semoga anda-anda semua sentiasa dlm rahmat ilahi~ insyaAllah..


No comments:

Post a Comment