Friday, December 17, 2010

Tell me how??

"Life is hectic...soo..you have to do something in proper time..."

well..its true...n its really true when i'm facing this week...

byk sgt test yg lecturer buat...and..bile x study...jawapan nya 'terima kasih' la kan?? (T_T)

n blog ni pon dah berkusam x di polished..sorry dear..i'm too buzy lately...

but somehow..kite akan mengaku kita busy kan?? yela..x busy study..busy program..busy tusyen..n busy bergosip2..huu...manusia mmg akn busy...

tapi macam mana kita nak stop kn putaran hidup kita yg busy ni dan penuhkan balik hati kita dgn makanan roh??

itu pandai2 la kita cari masa...masa tu Allah bg kat semua org 24 hours...pandai2 la manfaat kan ye!!

okeh...sila la dengar lagu ni...rasa mcm tersedak2 je bila tengok lirik lagu die...n plus budak kecik yg nyanyi..kite sebangai org yg dah besar ni...kalau x terasa...haisshh..memang la...


Declan Galbraith - Tell me why

video

bila dah makin besar ni...selalu je pikir..ape yg dah kita buat utk tolong mereka2 yg memerlukan ni ye?? at least hold their hands kan?? but..manusia mmg penting kan diri kan???

macam mane nak buang rase sellfish tu??? tell me how...

p/s 1: hari ni hari asyura...di sunatkan berpuasa...barangsiapa yg berpuasa..Allah akn mengampunkan dosa2 nya pada tahun lalu...insyaAllah..

p/s 2: azem..tahniah..dah merdeka dari SPM...semoga manfaatkn cuti bek2 b4 kene pegi PLKN ye!!

No comments:

Post a Comment