Saturday, January 8, 2011

around da corner!!

salam fellow readers...

Moga masih dlm rahmat Allah sentiasa..ameen..:)

okey mushee, sila alert!!
17 jan 2011
pharmacology
10-1 pm

20 jan 2011
microbiology
10-11.30am

24 jan 2011
pathology
10-11 am

27 jan 2011
parasitology
10-11.30am

ok..selamat berjuang..dan selamat berenang2 di lautan buku..dgn ubat dan cacing2 n bacteria semua..huh !!

dan manfaatkan la "cuti study leave" ini sebaik-baiknya..

ermmm..ni xm yang manusia cipta..bole la kita prepare..baca2 buku sume n jawab paper soalan..

tapi exam yg Allah buat, mane kite tahu kan??
soo..kene la sentiasa prepare..n kita pon x tahu bila kita ditarik nyawa..
soo, kene la prepare selalu..:)

teringat kata2 seorg senior..ape beza tahu dan sedar???

contohnya, mcm ni la..kita tahu je bila kita nak xm, kite tahu je jadual xm..tapi as along as kite x sedar, kita x kan baca buku kan?? bile kita sedar yang "haa...esok xm!!"
baru la kite terkocoh-kocoh nak study...

macam tue jugak kita as org ISLAM...kita tahu je kita ni islam..siap tulis lagi kat IC..ISLAM
tapi bila mana kita sedar kita ni org islam..baru la kita nak practice islam tu..kan??
alhamdulillah kalo kita dah sedar..tapi bg kawan2 kita or family kita yg x sedar2 lg?? yang ISLAM tue just pada IC..mcm mane nak sedarkan mereka ye??? (O.o)???

p/s: maybe akn mengurangkan blogging...bagi menghormati xm yg bakal dtg..hehe..
pray 4 me..thanks semua...


ok people..take care yaa..


love,
musyirah hanan zulkarnain..

rumah kahfi
12.13 pm

No comments:

Post a Comment